Bonndilten 2016

TOPDAL- OG FLEKKERØY DYKKERKLUBB
ØNSKER VELKOMMEN TIL BONNDILTEN 2016

Bonndilten 2015

Vi inviterer til den 35. Bonndilten
fredag 29. juli – søndag 31. juli
i Krageviga på Flekkerøy

square-facebook-128

BONNDILTEN

– er et dykketreff hvor dykkere og deres familie og venner samles. Selve Dilten er en undervannsmarsj hvor du går på bunnen i lag på maks 5 personer langs en løype med oppgaver underveis. Mange fine premier til vinnerne! Ta med ekstra bly, da du ikke bruker svømmeføtter på selve dilten.

PÅMELDING

Påmelding skjer hovedsakelig i klubbhuset når man ankommer dykketreffet. Det er svært ønskelig at folk melder seg på facebook-arrangementet også.

KRAGEVIKA

I år som i fjor vil vi ønske velkommen til Flekkerøy dykkerklubb sitt klubbhus i Kragevika, ei naturskjønn perle i havgapet, på Flekkerøya utenfor Kristiansand. Her kan man nesten kjøre inntil til treffplassen, noe som sparer oss for mye bæring og tungvinn logistikk i båt. Kommer du i båt, er det kjempefint å legge til ved den lange brygga. Her er vann og toalett. Og skulle vi være uheldig med været, har vi god plass i klubbhuset.

DYKKING OG VRAK

Herfra har vi lett tilgang til en mengde dykkemål. Vi stiller guider og båter til din disposisjon. Du kan selvfølgelig også komme med dine ønsker, vi er lokalkjente! Vi vil kjøre turer til de fleste vrak i området, blant annet:

 • Minesveiperen Jan Hubert
 • Seilskuta Clara Maria
 • DS Bussard
 • MS Seattle
 • DS Fennia
 • DS Bjarke
 • DS Domino
 • DS Kong Ragnar
 • M-426
 • MS Tom B
 • DS Havbris

Det er også mulighet får å dykke på nyopdagede vrak!!! Velger du å dykke utenom vår regi er du velkommen til dette, men må meldes i fra til sekretariatet, og dykkingen skjer på eget ansvar.
Ønsker noen et nattykk fredag kveld, er dette fint å gjøre rett fra brygga. Husk lykt, og å melde i fra til sekretariatet.

TELT PLASS/OVERNATTING OG PARKERING

Vi har en stor teltplass rett utenfor klubbhuset. Det er også begrenset mulighet for overnatting i gamle tyske forlegninger. Parkering vil være ved Flekkerøy idrettspark/Lindebøskauen skole. Om du har med båt på henger kan den settes ut ved utgang av flekkerøy tunellen. Kommer dere i båt har vi 150 meter brygge ved klubblokalet.

KART

Usikker på hvor treffstedet er? Sjekk kartet på goo.gl/x6UDCC

UNDERHOLDNING

Putekrig på stokken arrangeres tradisjonen tro. Etterpå møtes vi til grillfest og moro. Vi setter opp store griller, ta med grillmat og drikke.

BETALING

Betal inne i klubbhuset hvor du får årets treffmerke samt adgangsbånd som bevis på betalt treffavgift. Prisen inkluderer Bonndilten og alle guidede dykk.

TREFFPRIS

Dykker: 500,-
Ikke-dykker: 250,-
Barn som ikke dykker: Gratis

LUFTFYLLING

Det vil være mulig å få fylt luft ute på øya. Pris 50 kroner.

BILDER FRA TIDLIGERE TREFF

2015: lightroom.adobe.com/shares/
2014: facebook.com/ernstpro/

KONTAKT INFO

Morten Slåstad
styret@topdaldk.no
Mob: 996 14 710

Ragnvald Eeg
rovservice@gmail.com
Mob: 909 20 151

BONN1

(Alle foto av Erling Tønnessen)